Стартира кастингът за "Пей с мен"

„Пей с мен" е първото музикално шоу в България, което дава на победителя си половин милион лева и не поставя никакви ограничения пред своите кандидат-участници. Кастингът за всички тях започва утре със записване.

От утре, 15 януари, започва записването за участие в кастинга на най-новото музикално шоу „Пей с мен". Записването ще продължи три седмици – от 15 януари (вторник) до 1 февруари (петък) на електронен адрес peismen@ntv.bg и на пощенски адрес 1592 София, бул."Христофор Колумб" 41, Порше Бизнес център - Нова Телевизия, за шоуто" Пей с мен". Кандидатите за участие трябва да оставят трите си имена, адрес и телефон за обратна връзка, имената на две песни, които ще подготвят за следващия етап на кастинга – прослушване на живо, а така също и кратка информация за себе си.

„Пей с мен" е музикално шоу, създадено по оригинална концепция на българската продуцентска компания „Седем-осми". Шоуто ще стартира по Нова телевизия през месец март. В продължение на три месеца чрез големи концерти на живо, съчетани с елементи на риалити телевизия, „Пей с мен" ще разказва историята на дванайсет талантливи българи, чиято най-голяма мечта е да пеят със своите любими звезди. Основните и най-важни участници в „Пей с мен" ще бъдат 12 дуета, съставени от 12 музикални звезди и техните партньори – 12-те талантливи българи. Освен тях, на сцената на музикалното шоу ще се изявява „Ку-Ку бенд." Победителят ще е един от 12-те дуета.

Както бе обявено миналата седмица, продуцентите на „Пей с мен" не поставят никакви ограничения пред кандидат-партньорите на 12-те звезди. Единственото условие е те да имат музикален талант и да вярват силно в него.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини