БОЖИНОВ СЕ ФУКА С ПЕТ АВТОМОБИЛА

Валери Божинов харчи милионите, които печели от футбол за коли, часовници и апартаменти. Това разкри звездата на националния отбор в интервю. Божинов призна, че е хвърлил близо 2 милиона лева за поддържане на лъскавия си имидж в последната година.

Националът, който неотдавна бе дарен с бебе от приятелката си -фолкпевицата Алисия, шофира пет автомобила, чиято обща стойност е над милион лева. В гаража на нападателя на „Манчестър Сити" централно място заема черно „Порше 911" турбо, Спортният автомобил е снабден с екстри, които се поръчват допълнително и за тях се чака няколко месеца. Поршето на Божинов му е излязло над 300 хиляди лева, но нападателят не съжалява за инвестицията си.

„Сега ми предстои да се настаня в огромна къща в Манчестър, поставил съм изискване гаражът да е толкова огромен, че да побира пет автомобила", разкрива футболистът. Той не желае да излага на показ сред природата черния си джип „Порше Кайен", купен наскоро срещу 180000 лева.

Освен двете поршета, Валери Божинов може да се похвали и с двата си поръчкови мерцедеса, които също са му излезли доста солено. С първия си спечелен милион като футболист нападателят си е поръчал спортен кабриолет „Мерцедес" 31 55 АМО. Сребристият цвят на автомобила е обзаведен с поръчкови червени кожи отвътре, както и със сателитна телевизия. Божинов е поставил два телевизора и CLS система в колата си, която струва над 200 000 лева. Последният модел „Мерцедес" С1.8, на стойност над 250 бона, също заема видно място в гаража и в сърцето на национала.



Валери още пази първия си автомобил. Купил го е едва на 16 години и го е карал тайно, докато е бил футболист на скромния италиански „Лече". Малкият „Смарт" от гамата на „Мерцедес" струва скромните 20 000 евро, но Божинов твърди, че типично женският автомобил има сантиментална стойност за него.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини