Карла Бруни - третата госпожа Саркози

Датата на сватбата вече е определена: Карла Бруни ще стане третата госпожа Саркози на 8 или по-вероятно на 9 февруари.
Любовта на двойката е на първите страници на луксозните издания, а щастието им се лее от телевизионните екрани.
По-малко от месец след срещата Никола сложи годежния пръстен на Карла- сърце от розов диамант, изработено от Виктоар дьо Кастелан, дизайнерка на бижута на Диор- залог за предстоящ брак. Карла Бруни пък му подари часовник от сива стомана на швейцарската фирма Патек Филип.
Бившият топ модел, станала певица, не можа да се въздържи и разказа пред италианския печат: Президентът ми поиска ръката. Казах му: „Господин президент, нямам никакви причини да ви откажа!". В интервю за в. „Паризиен" майката на Карла Бруни Мариза Борини пък допълва: "Карла изживява истинска любовна история. Мисля, че те могат много добре да се допълнят с Никола".
По-нататък в статията си „Журнал дю Диманш" отбелязва, че бракът с Карла Бруни, която досега не се е омъжвала (тя има малък син от философа Рафаел Ентовен), ще реши във всеки случай проблеми, свързани с протокола, такива каквито изникнаха в Египет, и каквито вече има за престоящото посещение на Никола Саркози в Индия в края на януари.
Според „Журнал дю Диманш" Никола Саркози във всеки случай би могъл да каже: „Харесвахте Грейс Кели в Монако, е, сега ще можете да боготворите Карла Бруни в Елисейския дворец".
Френският президент Никола Саркози е на 53 г., избранницата му на 39. "Журнал дю Диманш" е собственост на Арно Лагардер. Той е приближен на Саркози и може да се очаква, че изданието е добре информирано за плановете на френския президент.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини