Румър Уилис и Деми Мур като близначки (видео)

Румър Уилис има добри гени!

Актрисата се пошегува с поразителната си прилика с Деми Мур в Instagram в понеделник. На снимката майка и дъщеря носят еднакви гащеризони и очила с черни рамки. "Този момент, когато осъзнаваш, че всъщност се превръщаш в майка си" гласи надписът на снимката.

Румър, на 26, и Деми, на 52, имат силна връзка.

Румър Уилис спечели двадесетия сезон на Dancing With The Stars миналата седмица с партньор Валентин Шмерковский. Деми, като една горда мама сподели вълнението си: "Мисля, че тя работи усилено и спечели и аз наистина нямам думи. Просто съм толкова щастлива за нея, наистина. Тя е невероятна."

Пътят на Румър към успеха обаче не е гладък. Усложненията започват, когато родителите й Деми Мур и Брус Уилис се разделят през 1998 г. и се развеждат през 2000 г. Актрисата се жени за Аштън Къчър през 2005 г., бракът им се разпада през 2011 г., разводът е финализиран през 2013 г. Брус, междувременно, се жени за Ема Хеминг през 2009 г и има две деца с нея. Румър има трудно детство в светлината на прожекторите. "Вниманието на медиите е трудно, когато си дете. Определено е странно да си такова публично достояние. Няколко пъти, когато се случваше нещо в семейството ми, не можех да излеза от къщи цяла седмица. Когато пораснах и хората започнаха да коментират как изглеждам, това наистина започна да ме засяга".

Все пак Румър решава да подпише с Dancing With The Stars. Всичко в Деми крещи "Не", но само вътрешно.

Още преди Румър да спечели огледалната топка, Деми каза колко се гордее, че дъщеря й е стигнала токова далеч. "Това няма нищо общо с факта, че е моето дете или дете на Брус. Тя има всичко, за да постигне успех с това, което е тя самата", каза тя, добавяйки: "Едно от най-красивите неща, на които станах свидетел е как нейната страст стана по-голяма от страха й".

Румер казва, че сравнявала себе си с Деми като тийнейджър. "Майка ми носи по-малък номер дънки от мен! О, Боже. Може би аз не съм достатъчно слаба", си мислела тя. " Всяко момиче гледа отдолу нагоре майка си, но майка ми беше по-голяма от живота и чувствах, че никога не бих могла да стана като нея. Просто не се чувствах като да сме от един калибър".

Деми се опитваше да ме подкрепя, допълва Румър. "Майка ми понякога вижда какво ще стане и съветът й беше "Не бива да се засягаш. Хората ще имат мнения. Не е нужно да ги приемаш като свои."

"Таблоидният тормоз, който и трите ми деца преживяха, особено в юношеските си години, наистина е болезнен", казва Деми пред Us Weekly. "Нито едно дете не трябва да бъде подлагано на този вид обсъждане или критика, особено на базата на външния си вид. Като родител всичко, което можех да направя, бе да ги обичам и да продължавам да ги обичам, докато самите те се заобичат".

Финалният фристайл танц на Румър и Вал, който възторгна жури и публика. Впрочем сред нея камерата показва също възторжения татко Брус и другите от семейството на Румър:

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини