Таксиметров шофьор жестоко пребит и ограбен

Таксиметров шофьор на компанията „Радио СВ такси" е бил пребит и ограбен от четирима пияни клиенти в София.
Той е настанен в болница в тежко състояние, със счупени ребра и рани по лицето. Откраднати са таблета му и касовия апарат, а автомобилът е потрошен, съобщи Дарик радио. 

Арестувани са двама от нападателите. 

В предаването „Дарик кафе" един от шефовете на на „Радио СВ такси" Ивайло Павлов съобщи, че пребитият шофьор работи в компанията от 5-6 години, като за този период няма никакви нарушения. 

Инцидентът е станал на 12 май около 08.30 часа. Младежите се качили в таксито в столичния квартал „Надежда" видимо пияни. Не са минали повече от километър-два, когато започнали да буйстват в колата. Първо му обяснили, че няма да му платят. В един момент единият от клиентите го заговорил, за да му разсее вниманието, а през това време другият му откраднал работния таблет. Колегата ни слязъл от колата и ги помолил да му върнат таблета, защото му е важен за работата. Последвал е жесток побой", разказа Павлов. 

Той уточни, че не се знае как точно се е стигнало до боя, тъй като колегата му е в много тежко състояние и не може да обясни точно какво се е случило. Освен счупени две ребра и едно пукнато, шофьорът е със счупен нос и не може да си отвори очите от оттока. 

Успял да каже само, че единият от младежите се е връщал три пъти да го рита, докато той е лежал на земята. 

"Това не им е стигнало, върнали са се и са счупили едно от стъклата на колата и са наритали ламарините", каза още шефът на фирмата. 

По-късно двама от извършителите са задържани, другите двама се издирват. 

През изминалите 10 дни четирима шофьори на „Радио СВ такси" са били ограбени в София, уточни Ивайло Павлов. По думите му подобни случаи зачестяват в цялата страна. Сигнали има от Благоевград, Пловдив, Варна и Бургас.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини