Виртуозното пиано трио Bel Suono идват в България

Bel Suono е оригинален микс от съвременни технологии и най-добрите образци на класическата и съвременната музикална култура, нов прочит на добре познати творби и изпълнение на оригинални произведения. Съчетанието на дръзка младост, благородство на звучене на роялите, съвременни аранжименти предизвика интереса и на младата публика в световен мащаб.

Създадено 2011 година, пиано трио Bel Suono доби светкавична, международна популярност в Европа и Азия. Песните и видеоклиповете от дебютния албум „Мегаполис” се излъчват и са в челните класации в световните радиостанции и тв канали.

Турнето 2015 в България на виртуозното пиано трио Bel Suono минава през градовете Варна - 7 юни, Русе - 8 юни, София - 9 юни и Велико Търново - 10 юни.

В програмата на концерта  са включени творби от класическата музика като „Либертанго” от Астор Пиацола, „Болеро” от Равел, „Лято и Зима” от цикъла „Годишни времена“ от Вивалди, „Танц на смъртта“ от Сен-Санс, както и необикновените по своята дълбочина и мелодизъм нови произведения, написани от участниците в проекта. Класическите творби звучат много съвременно и затова слушателите, които не са запознати с тези произведения, ги очаква истинско откритие в света на класическата музика! А ценителите на класиката ще чуят необикновена интерпретация на любимите си произведения.

Пиано шоуто Bel Suono (в превод от италиански – „красив звук“) са трима професионални,  виртуозни пианисти, получили образованието си в най-добрите ВУЗ - ве на Русия, лауреати на общоруски и международни конкурси. Освен, че виртуозно владеят рояла, триото музиканти притежават прекрасни умения за композиция и импровизация, както и харизматична външност.

Гастролът в България по покана на DEGRIS EVENTS е част от световното турне на триото през 2015 в Монте Карло, Малта, Италия, Швейцария, Австрия и Германия. Гостуването в България съвпада с издаването на втория албум на триото.

Билети в мрежата на eventim http://www.eventim.bg

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини