Жена почина след скок от 5-я етаж

Възрастна жена е починала тази сутрин в Ботевград, след като паднала от петия етаж на жилищен блок на ул. "Славейков" 1. Инцидентът е станал малко преди 8.20 ч.

83-годишната жена е била настанена преди две години в Дом за стари хора „Адриан Атанасов" в ж.к. "Васил Левски" в града. Жената е напуснала сградата тази сутрин малко след 7.30 ч. без да съобщи на персонала къде отива. По-късно става ясно, че е била на гости на мъж на име Цанко.

От дома съобщават, че ранното излизане на Здравка не е за първи път, но възрастните хора, настанени там, са на свободен режим. Здравка не е страдала от заболявания, освен от високо кръвно налягане. Жената не е давала признаци, че има някакъв проблем. Единствена грижа й била двамата сина, за които се тревожела често и споделяла само това сред хората в дома. Преди да бъде настанена в социалната институция Здравка продава къщата си в Новачене. Участвала е като самодейка в народен хор в Новачене. Никога не изпадала в конфликти с никого, разказва директорът на дома.

Жената е загинала от тежка черепно-мозъчна травма. Служители на социалната институция са били извикани да разпознаят трупа в Спешна помощ-Ботевград. Изясняват се причините, довели до нещастния инцидент.

Източник: http://www.vsekiden.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини