Овцата обещава: Мъдрост и богатство през 2015 г.

Идва годината на дървената овца, а според китайския календар тя е изпълнена с прекрасни възможности. Овцата е осмият знак, а числото 8 носи три от най-важните неща в живота ни - мъдрост, богатство и успех. За да ги постигнете, обаче трябва да обърнете внимание на дома, съветват астролозите.

Семейният уют е онази основа, която печели симпатиите на дървената овца и я прави благосклонна към начинанията ви. Затова първите месеци в годината са време, което трябва да посветите на близките си, за да ви върви през цялата 2015-а. Веднъж закрепите ли семейството, от пролетта може да щурмувате и най-лудите си мечти - предстои година на личен прогрес и благоденствие. Не забравяйте да изпълните дома си с предмети от дърво. Сменете стъклените вази с дървени и задължително поставете няколко фигури на съдбоносното животно в стаите. Годината на дървената овца започва на 19 февруари и имате достатъчно време, за да подготвите правилните артикули.

Китайският календар свързва овцата с естественост, искреност и трудолюбие - пробивът чрез лицемерие и дребни хитринки ще бъде сериозно наказван.

Само ако дадем най-доброто от себе си, ще бъдем възнаградени, твърдят също астролозите.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ки
    кико
    0 -1
    10:50, 1 яну 2015
    Глупости на,таркалета,,ези4ество''
Последни новини