Кой посегна на Ана-Мария? Родителите ще съдят държавата в Страсбург

"Все още нямаме отговор на въпроса какво се е случило с детето ни", заяви пред Нова ТВ майката на Ана-Мария Радосвета Симеонова. Припомняме ви, че родителите на 13-годишната Ана-Мария се съмняват, че в IV помощно училище, където учеше тийнейджърката, някои се е опитал да блудства с нея.

Радосвета Симеонова сподели, че надява до Великден човекът, който, според нея, е посегнал на дъщеря й, да бъде отстранен от работа.

"Съмнявам се, че този човек все още е на работа и работи с деца”, каза тя. Майката на Ана-Мария заяви, че не е разговаряла с директорката Венета Ал Шериф. По думи на Радосвета Ана-Мария все още изпадала в шокови състояния.

"Има периоди, в които изпада в истерия, а няма причина за това. Освен това детето започва да приказва много за чичкото, за местата, на които я е пипал. Тя не е роден аутист, а е отключила това състояние на 2 години и 9 месеца след операция на клепача на окото ", поясни Симеонова.

По думите й детето не ходи на училище, а се обучава в домашна среда.

"Ще търся правата си в чужбина. До края на март трябва да бъде посочен човек и да бъдат предприети мерки за отстраняването му. Ако няма решение отиваме в Страсбург”, категорична беше майката.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини