Михаил Миков: БСП разчита отново на доверието на хората на 5 октомври!

Членове и симпатизанти на БСП Лява България се срещнаха с лидера на партията Михаил Мисов

БСП Лява България отива на изборите на 5 октомври спокойна и ние от тези избори очакваме едно - да получим доверие от хората да ги представляваме, това заяви в Димитровград лидерът на БСП Михаил Миков. В салона на ОДТ "Ап.Карамитев" той се срещна с членове и симпатизанти в рамките на своята обиколка из Хасковски регион.

"За нас е ясно, че днес българските граждани, които се трудят, живеят с усещането за несправедливо заплащане на своя труд.Безработните живеят с усещането, че с тях се отнасят несправедливо, когато търсят работа.

Дребният и среден бизнес живее с усещането, че с него се отнасят несправедливо, когато реши да участва в дадена обществена поръчка без протекции", заяви червеният лидер. И добави, че това усещане през последните 25 години е все по засилено и осезаемо.

Миков сподели, че управлението на БСП в последната една година никак не е безпорно, но е спряло дясната политика на замразяване на доходите и е отпушило инвестициите у нас.

За усилията и подкрепата в предходните избори благодари водачът на листата на БСП Лява България Чавдар Георгиев. Той призова димитровградчани за подкрепа отново и на тези избори с бюлетина №22. Георгиев представи кандидатите за депутати от Хасковски многомандатен избирателен район. Това е листа от професионалисти, хора, успели в професията и мисля, че ще се поздравим с успех на 5 октомври, заяви водачът.

Присъстващите в залата задаваха въпроси на Михаил Миков, свързани с вдигането на паметника на Георги Димитров в града и грижа за рушащия се монумент на Бузлуджа. Защо няма димитровградчанин в листата на червената партия на тези избори, попитаха още членовете на БСП тук. Реденето на листите става на тайно гласуване и аз съжалявам, че Областния съвет на патията е подценил тежеста и значението на Димитровград, каза Миков. Той пое ангажимент, че на Димитровград ще бъде обърнато специално внимание при следващ изборен период.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Водачът на листата Чавдар Георгиев призова димитровградчани за подкрепа отново и на тези избори с бюлетина №22. Георгиев представи кандидатите за депутати от Хасковски многомандатен избирателен район
Лидерът на БСП Михаил Миков обеща специално внимание към Димитровград при следващия изборен период
Членове на БСП се поинтересуваха защо Димитровград няма свои представител сред листата на кандидат-депутатите

Представена бе листата от кандидати за депутати в Хасковски район
Препоръки към ръководството отправиха и младите в БСП

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини