Бойко Борисов: Необходима е мобилизацията на целия народ

„Необходима е мобилизацията на целия народ, за да излезем от това тежко положение, в което ни вкараха БСП, ДПС и Атака. Мобилизация за работа. Защото само с много работа можем да спасим държавата”.

Това каза днес на предизборен митинг-концерт в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Освен него на паркинга пред хотел „Аида” бяха двама евродепутати от партията Томислав Дончев и Ева Паунова, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, всички кандидат-депутати от листата за хасковския избирателен район, начело с Делян Добрев.

„Положението в държавата никога не е било толкова тежко. Сега ме спират тук пожарникари да ме питат дали има опасност да им намалят заплатите. Не само да ги намалят, има опасност изобщо да няма заплати. В МВР в последните месеци на годината няма да има пари. И не само в това министерство, в много други е така, да не говорим за здравна каса, социални дейности. Правителството на Орешарски успя за една година да похарчи 8-10 милиарда и да остави държавата в много тежко положение. Те затова се отказаха доброволно от властта, защото знаят какво е истинското положение на страната.

И затова, ако може ГЕРБ да поеме властта за половин-една година, да стабилизира положението и пак да дойдат те. Те са си направили схемата, само че сега вместо Атака ще е Цензурата. Аз затова се гордея, че ГЕРБ печели изборите в големите градове, защото в малките и в ромските махали върви купен вот.

Затова, ако искате стабилна държава, знаете какво да правите. Ние не обещаваме, други обещават . Който иска да слуша обещания, да отиде на друг площад. Аз гарантирам само работа, много работа. И тези момчета и момчета зад мен, денонощно да работим, за да се стабилизира положението”, каза още Борисов.

„Разбрах, че не са ни разрешили да си направим митинга на площада, защото бил ремонтиран. Кметът ви дано не знае, че съм тук, защото вече не помня колко пъти е идвал при мен за пари за този площад. Осигурихме 5 милиона, виждам, че е станал красив. Но както се казва, няма ненаказано добро. Сега разбирам, че синът му е водач на листата на Реформаторите. Пожелавам му да напълни целия този нов площад, като си направят митинг, да спечелят изборите, а ние ще им помагаме”, допълни Борисов.

„Нека всеки от вас да каже какво е чул тук на девет души, всеки от тях на още девет, за да има победа на номер девет в бюлетината”, пожела зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Преди да вземе думата, Борисов качи на трибуната Бончо от наводненото село Странско. "Няма да говори Бойко, а Бончо", представи го той. Бончо благодари на ГЕРБ за помощта след бедствието с думите: "Вярно е. Много работят"

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини