„Една година Маказа-Една година Приятелство“

Областният лидер Георги Кючуков,раздава пътни карти

„Една година Маказа – Една година Приятелство”, под този надслов БСП-Кърджали отбеляза първата годишнина от откриването на така желаният от поколения жители на областта граничен пункт. Днес на всяка преминала кола през митницата, социалистите раздаваха специално изработени иформационни книжки на български, гръцки и английски език. Всеки един шофьор получи и пътна карта на област Кърджали и близките градове от Северна Гърция. Информационните материали бяха връчвани с картичка и послание, лично написано от водачът на листата за 9 МИР Милко Багдасаров. Депутатът от 42-то Народно Събрание, раздаваше информационните материали в град Кърджали. С него бяха представители от младежката структура на БСП. Над 300 информационни книги с историческите и културни забележителности на областта бяха подарени на кърджалийци в днешната акция.

Ще припомним, че благодарение на положените усилия на Националното ръководство на БСП и личната заангажираност на покойният вече Димчо Михалевски преди една година отварянето на прохода „Маказа” стана факт. Тогава на 9 септември 2013 г. областният управител Бисер Николов и Аристидис Янакидис, областен управител на Източна Македония и Тракия в Република Гърция прерязоха лентата на новия пункт.

Това съобщиха за Кърджали бг вести от местната централа на БСП.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Не
    неам нерви
    1 -1
    21:56, 9 сеп 2014
    Ако има как ще обявят, че благодарение на комунистите са направени всички световни открития и че Аспарух всъщност е бил с леви наклонности! Леваци!!!
Последни новини