Резил.Командосите ни пак объркаха адрес при акция

При акцията за залавянето на трима от бандата на Главестия в Козлодуй командоси отново са объркали жилище и нахлули по погрешка в апартамент на служители в АЕЦ "Козлодуй", съобщава "24 часа".

При подобна акция преди седмица спецполицаи разбиха дома на възрастно семейство в Оряхово.

Този път маскираните служители отишли "на гости" на семейство Иванови рано сутринта в сряда. По това време 48-годишният Иво Иванов и съпругата му били още по пижами и закусвали.

"Докато седяхме на масата, жена ми забелязала силуети на хора пред терасата ни на първия етаж. Първо си помислихме, че някой рови в строителните отпадъци отпред", разказа Иво. Мъжът решил да провери и докато отварял балконската врата, върху него връхлетели двама маскирани и въоръжени. С викове "Ти ли си Цветомир", ченгетата набързо обиколили с оръжие в ръка целия апартамент. В една от стаите стресирали тъщата на Иво, която е със сърдечна операция. Без да се извинят, ченгетата бързо напуснали, след като не открили търсения мъж.

Когато отишъл в Районното управление на полицията да подаде жалба, Иво Иванов с изненада научил, че издирваният Цветомир Златков има неговата адресна регистрация.

По-късно МВР съобщи, че все пак тримата мъже, участници в организирана престъпна група с лидер Ангел Попов - Главестия са задържани. Операцията била във връзка с продължаващата работа по цялостното документиране и доказване на престъпната дейност на неутрализираната престъпна група и е под ръководството на Специализираната прокуратура. Тримата задържани са съответно на 34, 32 и 36 години. И тримата са криминално проявени. Известни са като Мишките, уточняват от полицията.

Медияпул

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини