Латино адреналин - Wisin с Дженифър Лопес и Рики Мартин (видео)

"Adrenalina", вторият сингъл от новия албум на латино звездата Wisin, озаглавен "El Regreso del Sobreviviente", е #1 в латино еърплей чарта на САЩ и Пуерто Рико, според официалната класация на Билборд - "Latin Airplay".

"Adrenalina" с участието на мега звездите Дженифър Лопес и Рики Мартин, върви по стъпките на на първия сингъл от албума - "Que Viva La Vida" - който се превърна в тотален хит и също оглави еърплей чарта.

Видеото към "Adrenalina", което излезе преди 3 седмици, вече има над 21 милиона гледания в YouTube/Vevo:

Дългоочакваният втори самостоятелен албум на Wisin - "El Regreso del Sobreviviente" - излезе на 18/03 от Sony Music Latin и включва колаборации с артисти като 50 Cent, Pitbull, Chris Brown, Ricky Martin, Michel Telo, Jennifer Lopez, Sean Paul, Franco De Vita, Tempo и Zion.

В момента Wisin е на турне в САЩ и Пуерто Рико в подкрепа на новия албум.

Хуан Луис Морера Луна, по-популярен като Wisin, е половинката от култовото дуо "Wisin y Yandel" с повече от 14 години успешна кариера, продадени милиони копия от албуми и сингли, и концерти в най-големите зали по света. Дебютният солов албум на Wisin, озаглавен "El Sobreviviente", излиза през 2004г. от Sony Music Latin.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини