Слави приютява Симона в София – пусна я в собствения си апартамент

Слави Трифонов върши чудо след чудо, откакто малките певици Крисия Тодорова от Разград и Симона Иванова от Свищов се надпреварват в шоуто му за партньорка на малкия г-н Андреев.
Талантливите момиченца размекнаха сърцето на Дългия и той е нов човек, твърди ПИК. Учиндолецът станал много по-благ и дори щедър. Доказателство е фактът, че той пое изцяло престоя на децата и родителите им на хотел в София, докато тече конкурсът, а сега пък се е заел да им помага да се установят в столицата за постоянно. На родителите на Крисия – Ангелина и Марин, съдействал да си намерят изгоден апартамент, който да купят, тъй като те имали достатъчно средства за това.
Съвсем различно обаче било положението на Симона и нейните майка и татко – Валерия и Милен. Тяхното финансово положение е далеч по-незавидно, тъй като само нежната половинка в момента се труди и то срещу скромна заплата. За това Дългия взел решение да им даде възможност да се установят в София напълно безплатно – настанявайки ги в имот, притежаван от фирмата му в столичния кв. „Младост”, който бил свободен.
„Щедростта на Слави напоследък и безгранична. Децата направо му разтопиха сърцето и той е станал по-благ не само с тях, но и с целия екип”, дивят се хората му. Повишената си емоционалност Дългия демонстрира и преди дни в предаването си, като се разплака в ефир и то именно на изпълнение на Симона.
Малката певица от Свищов изпя „Един неразделен клас” и още с първите ноти успя толкова да развълнува водещия, че сълзите му рукнаха, а той като никога не направи усилие да ги прикрие от камерите и зрителите. Наложи се набързо след края на песента да обяви рекламите, за да може да се стегне.
„Трябваше да се събера малко. Много тъжно… Всеки човек си спомня всички неща, които са му се случили и нея като я гледаш такава малка… Въобще… Излизам извън контрол. Въздействието й е голямо. Много емоционално. Много беше хубаво. Няма какво да коментираме и да си чешем езиците. Беше прекрасно!“, изкоментира Слави след рекламната пауза в края на предаването, но си личеше, че буца сякаш е заседнала в гърлото му от вълнение заради изпълнението на 8-годишната Симона.

Източник: http://www.dnesplus.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини