Овермарс не пуска таланти от Аякс в Арсенал

Бившият футболист на Арсенал Марк Овермарс няма никакво намерение да върши услуги на Артилеристите като помогне те да привлекат таланти от Аякс.

В момента 40-годишният холандец е футболен директор в легендарния клуб, като има сериозни слухове, че няколко отбор, сред които са Арсенал и Манчестър Юнайтед имат интерес към защитника Джоел Велтман и халфа Дейви Клаасен.

Двамата впечатляват с представянето си в състава на Франк де Бур и въпреки че холандските отбори често достяват футболисти на водещите европейски тимове, Овермарс иска да ги задържи.

„Ние работим усърдно в стремежа да направим възможно най-добрия си отбор. Зная, че доста често нещата се объркват от други отбори, но мога да ви уверя, че Велтман и Клаасен няма да мърдат оттук“ заяви Овермарс, който бе част от лондонския тим в периода 1997-2000.

И двама младоци имат договори съответно до 2017-а и 2016-а година, но в Аякс искат да ги удължат. „Нашите намерения са техните контракти да бъдат преразгледани и удължени“ категоричен бе той.

Източник: gol.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини