Древни пирамиди започнаха да излъчват мощна светлина към Космоса

Древните пирамиди по света внезапно са се активирали и излъчват мощна светлинна енергия към Космоса, съобщава „Гласът на Русия".

Пирамидите са едни от най-загадъчните постройки на нашата планета и едва ли някой ще спори, че смисълът на тези култови съоръжения излиза далеч отвъд пределите на обикновени гробници, пише изданието. Пред учените обаче внезапно се появи нова и сензационна загадка, след като беше регистрирана мощна светлинна енергия, която се излъчва точно от върховете на пирамидите и е насочена към Космоса. Това се случва повсеместно. С какво е свързано внезапното активиране на пирамидите?

Отговорът на въпроса не е толкова лесен, ние и досега малко знаем за истинската природа на пирамидите. Много учени са единодушни в мнението си, че тези постройки са най-древните получатели и предаватели на информация. И в последно време тези хипотези, изглежда, че се потвърждават.

Какво ли е общото между пирамидата Кукулкан, която се намира на полуостров Юкатан в Мексико, пирамидите край град Сиан в Китай и пирамидите на културата Карал в Перу? Тези най-древни храмови постройки, издигнати приблизително по едно и също време с египетските пирамиди в Гиза, неотдавна са започнали да показват невиждана активност. Много хора са станали свидетели на това как тези пирамиди са излъчвали мощен светлинен стълб в небето. Има дори снимки и видео на това необикновено явление, като експертната оценка е, че кадрите не са манипулирани.

„Това, че пирамидите са започнали да се събуждат от хилядолетен сън, само по себе си е уникално явление. Смятам, че сме длъжни не да игнорираме очевидните факти, а да се опитаме да определим защо те имат място в момента. Става въпрос не за единичен случай, а за масово явление, което се наблюдава от Азия до Южна Америка", посочва астрофизикът Антон Ермоленко.

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини