Натурални маски за красива кожа

Те са известни и красиви. И въпреки че могат да си позволят козметични процедури, които струват хиляди долари, не забравят и за силата на натуралните продукти. Тези дами прилагат често домашните маски, на които и вие се доверявате.

Само за няколко минути с помощта на плодове и белтък те възвръщат свежестта на лицето и шията си. Вижте как се грижат за своята красота едни от най-известните жени.

Миранда Кер използва пюре от краставица, за да овлажни кожата си и да намали тъмните кръгове под очите. Ефектът е поразителен, защото тя наистина изглежда прекрасно.

Кейти Пери използва белтък в борбата с бръчките. Към него винаги добавя и няколко капки бадемово масло. Тази маска оставя да подейства 10 минути.

Джулия Робъртс има решение за сухата кожа на лицето си. Тя често нанася 100% натурален мед, защото знае, че е добър овлажнител за кожата.

Джесика Бийл прилага пюре от авокадо върху лицето и шията.  Тази маска е подходяща за всички типове кожа и особено за сухата.

Моделът Шанел Иман приготвя маска за лице и шия от пюре от ябълка, към което добавя и малко мед. Маската трябва да престои 10 минути.

Източник: az-jenata.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини