5 неща, които да направите преди края на лятото

Краят на юли и последните 1-2 месеца от лятото ще минат неусетно. Училището започва след по-малко от два месец и преди да се усетим ще дойде време да обличаме пуловерите. Но не се отчайвайте– лятото още не е свършило и имате време да се възползвате от хубавото време, докато още е тук. Ето няколко идеи как да прекарате края на лятото си.

1.Отидете на открито кино

Да отидеш да гледаш някой холивудски мегахит на големия екран на открито е чудесен начин да прекараш вечерта си. Забавно е да отидеш с приятели или пък с половинката си. И най-хубавото – обикновено е безплатно. И преди да ни обвините, че говорим за неща, които у нас ги няма, ще ви напомним, че тази година си имаме свое пътуващо лятно кино. Не забравяйте да си вземете одеяло и нещо за хапване.

2.Отидете на аквапарк

Живеем на място, където летният сезон продължава само няколко месеца и аквапарковете работят само тогава. Покажете тялото, за които сте работили толкова упорито докато все още можете. Аквапаркът е чудесно място да потърсиш детето в себе си. Осмелете се да се спуснете по най-стръмните пързалки или просто мързелувайте цял ден във водата.

3.Яжте в двора на ресторанта

Това може да изглежда много просто, но се замислете, че през по-голяма част от годината няма как да се храните буквално навън. Храненето под слънцето с приятели или с любимия човек е предпоставка за много приятни летни емоции. Вечерта също е подходящо време, предлагащо хладнина и покрив от звезди. За да е още по-забавно, отидете в много скъп и изискан ресторант и си поръчайте само предястие или десерт.

4.Тръгнете на пътешествие

Ако сте в лятна ваканция или отпуска, заминете на пътешествие с приятели. Дори да сте на работа, може да отделите уикенда си. За още по-диво изживяване обиколете страната или посетете градове, в които никога досега не сте били. Посетете различни туристически атракции и вижте какво могат да ви предложат другите кътчета на страната. Не оставайте за цяло лято в до болка познатия ви град. Сега е моментът да стегнете куфарите и да се отправите на приключение.

5.Направете нещо безразсъдно

Излезте и направете нещо откачено, независимо дали ще е да играете на криеница на обществено място, да блъснете някого в басейна или да ядете деликатеси като насекоми покрити с шоколад. Използвайте въображението си, но внимавайте да не нарушите закона. И ако ви се накарат задето сте направили някоя глупост, спокойно можете да обвините горещото време.

Източник: http://avenue.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини