Джерард Бътлър чупи орехи със задни части (видео)

Джерард Бътлър не се притеснява да си сложи лед в гащите

Изглежда актьорът Джерард Бътлър е готов за риалити като „Сървайвър". Хубавецът показа, че не се страхува от предизвикателства и има стегнато дупе, след се нави пред публика да счупи орех със задните си части.

Джерард гостува на немското предаване "Wetten, dass..." , чийто водещ е Маркус Ланц. Шоуто се снима на остров Майорка и е на открито. Свежият въздух и добре настроената публика успяха да мотивират Бътлър да седне върху костеливата ядка, но не и преди това да направи самият Маркус.

Един след друг двамата мъже буквално седнаха върху орехите и естествено, успяха да счупят твърдата им обвивка. Точно преди тяхната изява на сцената излезе един „професионалист", който счупи близо десетина ядки по доста по-изискан начин.

Следващото предизвикателство пред Бътлър, отправено от водещия, бе да изсипе кофичка лед в панталона си, Това също не смути ни най-малко актьора, който призна, че вече го е правил на снимачната площадка. По време на снимките на негов филм е трябвало да носи костюм, който буквално е карал тялото му да лее литри пот. За да се спаси от жегата и запарването, Джерард си е слагал лед в бельото.

Актьорът не се посвени да разкопчае колана си и да излее кубчетата в панталона си, докато публиката изпадна във възторг.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини