Заплашват с вендета жената беглец на мъжа-факла

Близките на 47-годишния Венцислав Козарев, който се самозапали в Смолян, плашат половинката му Наташа Петрова със саморазправа. 33-годишната жена все още е в шок от случилото се. Двамата живеели на семейни начала, но имали сериозни лични проблеми, пише Стандарт.
След поредния скандал Венцислав си драсна клечката на 1 май. Гледката на горящия човек, бягащ през пълния с хора площад в града, потресе родопчани. Човекът факла лежи в болница с над 80% изгаряния. Сега сестра му Вероника и синът му от първия брак, които живеят в Норвегия, плашат Наташа, че ще се върнат в България и ще отмъстят за случилото се.
"Не искам да живея с него, страхувам се до смърт за живота си. Роднините му ми се обадиха по телефона и ме заплашиха, че ако Венци почине, ще ме унищожат", разказа пред "Стандарт" Наташа. Тя допълни, че побоищата от патологичната му ревност били ежедневие през 3-те години съвместно съжителство. При един от скандалите дори отрязал дългата й до кръста коса с нож.
Наташа подала жалба, но след това я оттеглила заради детето. Лошата семейна среда обаче провокирала социалните и 2,5-годишното момченце е изведено и дадено в приемно семейство. Наташа има тежка съдба. Насила я омъжват за непознат мъж, когато е на 18 години, после й вземат двете момичета, които днес са на 12 и 14 години, и я вкарват в психиатрия. Следва втори мъж, с когото живее година, но се оказал бивш затворник и налитал на Наташа и на майка й, която тогава била жива. После идва и животът й с Венци, белязан от побоища, тормоз и дива ревност. Сега слабичката жена се опитва да планира нов живот, да започне работа, да живее сама, но се страхува от отмъщението на роднините.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини