Pitbull е No 1, поздрави феновете си на български

Хит сингълът на Pitbull „Feel This Moment” с участието на Кристина Агилера е най-въртяната песен за изминалата седмица в радио и телевизионния ефир у нас

Pitbull поздрави българските си фенове на официалната си страница във фейсбук на български език.

Хитът на Pitbull „Feel This Moment” с участието на Кристина Агилера е най-въртяната песен за изминалата седмица в радио и телевизионния ефир у нас. Новото парче на американския рапър оглави официалния еърплей чарт на България - BG Top 100 Airplay Chart. Седмичната класация отразява излъчванията на музика в 20 от водещите електронни медии (радиостанции и телевизии) и се изготвя от New Media Lab.

„El Rey de la Fiesta” или Кралят на партито, както вече го наричат медиите, поздрави българските си фенове на официалната си страница във фейсбук на български език като им благодари за подкрепата и се надява скоро да  дойде в България, https://www.facebook.com/pitbull/posts/157419394424892.

„Feel This Moment” е втори официален сингъл от последния албум на Питбул "Global Warming” (http://musicmall.bg/product.php?id=1502), който излезе в края на м.г. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. В песента е използван мотив от класиката на норвежкото трио A-ha - `Take On Me`.

Новият албум е вдъхновен от различни стилове, с които Питбул създава многообразна музикална палитра, подчинена на общата му „глобална” концепция за звук и веселба. Записите за „Global Warming” са осъществени в различни точки на света, а в албума участват някои от най-горещите имена в музиката. Освен Кристина Агилера (“Feel This Moment”), в „Global Warming”  се включват и суперзвездите Дженифър Лопес (“Drinks For You ‘Ladies Anthem’”), Енрике Иглесиас (“Tchu Tchu Tcha”) и Крис Браун (“Hope We Meet Again”). Пилотният сингъл от албума “Don’t Stop The Party” рапъра TJR и хитът от комедийната екшън поредица „Мъже в  черно 3” - "Back In Time", включащ семпъл от евъргрийна от 50-те “Love is Strange” на дуета Mickey & Sylvia.

И за да е пълен блясъкът, списъкът със звездни гости  се допълва от Ъшър и Afrojack, които се присъединяват за записите на “Party Ain’t Over” ; Afrojack участва и в парчето “Last Night” заедно с нашумялата австралийска DJ, певица и танцьорка - Havana Brown; един от най-успешните рапъри в Латинска Америка през последните години и с номинация за тазгодишните Латино Грами, доминиканецът Sensato си партнира с Питбул в едноименния сингъл от албума. За записите на парчето “Outta Nowhere”, Питбул кани изгряващия композитор и продуцент  Дани Мерсер.

Армандо Кристиян Перес или Питбул се превърна в световна музикална звезда, след като като всеки сингъл на родения в Маями изпълнител, намира място в челните места на световните класации. Дългият списък от хитове започва с първия глобален #1 успех -  песента “Give Me Everything”.

Питбул не спира да е във вихъра на купона, защото освен промоцията на новия албум, различни музикални колоборации, той е собственик и производител на водка Vali в партньорство с „Sheets”. Музикантът е рекламно лице и на редица големи компании като Kodak, Dr. Pepper и Bud Light.

Накрая, но не последно място Армандо Кристиян Перес беше отличен с „Почетният ключ на града” от кмета на родния си град Маями, за приноса му към положителния образ на  нощния живот в столицата на Флорида!

Ето го и най-въртяното парче, "Feel This Moment" ft. Christina Aguilera

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини