EVN спря тока на ВиК Сливен

Поради натрупани текущи задължения за консумирана електроенергия на ВиК Сливен, от 10:00 часа днес EVN България изключи електрозахранването за административната сграда на водоснабдителното дружество.


Към днешна дата "Водоснабдяване и канализация – Сливен" ООД все още не е изплатило в пълен размер дължимата сума за електроенергия. До момента са извършени само частични плащания, като все още остава непогасена основната 6-цифрена сума, съобщиха от EVN.

От дружеството информират, че до днешната крайна мярка се стигна въпреки многократните опити от страна на EVN България за контакт и диалог с цел разрешаване на въпроса за просрочените задължения. "За съжаление до момента не е осъществен контакт с представител на водоснабдителното дружество за изясняване на поставените въпроси.

До момента не е подадено и искане за разсрочено плащане на натрупаните задължения, която опция се предлага от EVN България. За ситуацията са информирани както самото водно дружество, така и Община Сливен и Областна администрация Сливен", съобщиха от дружеството.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини