Сводници насилвали българка да прави секс с 20 клиенти на ден

Двойка сводници, които са принуждавали насила 20-годишна българка да проституира в германския град Касел, получиха условна присъда от една година и половина години. 44-годишният грък и 32-годишната му българска партньорка сега отново са на свобода, информира информационният сайт "Хесише Нидерзексише Алгемайне". Извършителите са принуждавали жената да проституира, а постъпленията са отивали в собствения им джоб.Държали я против волята й в в жилище в града. На ден тя трябвало да обслужва до 20 клиенти. Сутеньорите я принуждавали да изпълнява всякакви сесксуални желания на клиентите. Караоли я да работи, без да настоява отсрещната страна да ползва презерватив. Така тя била заразена с трипер.
Разгневен от присъдата е адвокат Гудрун Майер, който представлява 20-годишната българка: "Тази лека присъда е не само един шамар в лицето на жертвата, но е и като покана към престъпниците продължават да се възползват от жените по най-лошия начин."
Съдът присъди парична компенсация на жертвата от 19 300 евро. Според адвокат Майер обаче е под въпрос, дали жената въобще ще получи нещо. Ако сутеньорите заминат за чужбина, тя няма да може да получи нищо.

Източник: http://lubopitno.org

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини