Най-романтичните песни за Св. Валентин

Не винаги са нужни скъпи подаръци, за да демонстрираш любовта към половинката си. Понякога и малък жест може да разтопи сърцето. Logitech е подбрал някои от най-добрите филми и песни, както и най-добрите романтични приложения за сваляне на вашия смартфон или таблет, за да улесни избора и направи изкарването на празника още по-приятно. Вчера ви представихме Топ 5 на романтичните филми, а сега е ред на Топ 5 романтичните песни, които могат да разчустват всяко нежно сърце.

Елтън Джон, Your Song – Самият Елтън Джон я смята за най-добрата си любовна песен, защо тогава ние да не се съгласим? Написана през 1970-та, невинната любовна песен остава като една от най-прекрасните поп изпълнения.
Бийтълс, Something – Франк Синатра веднъж нарича тази песен „най-великата любовна песен за последните 50 години“. Явно и много други музиканти смятат така след като повече от 150 различни изпълнителя са направили нейни кавър версии след нейното излизане през 1969.
Били Джоуел, Just The Way You Are –  Били Джоуел пише тази класическа любовна песен за първата си съпруга. И сме свидетели, че тази песен е най-доброто олицетворение на безусловна любов, която някога е записвана. И наистина си заслужава слушането.
Сони и Шер, I Got You Babe – Сони и Шер, Съпруг и съпруга в истинския живот, издават песента през 1965 и тя венага се превръща в тяхна визитка. Освен, че е много романтична песен, тя се превръща в класика и е включена в селекцията на Ролинг Стоунс за 500-те най-велики песни на всички времена.
Джим Кроче, Time in a Bottle – Кроче написва текста на песента след като жена му му казва, че е бременна със сина им. Издадена като сингъл след трагичната му смърт в самолетна катастрофа, Time in a Bottle олицетворява, че любовта е безсмъртна.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини