Безплатен развод за Свети Валентин

Адвокат предлага безплатен развод по повод Деня на Свети Валентин за двойката, която има най-интересната история за раздяла, пише „Дейли мейл“.

Уолтър Бентли, който има адвокатска кантора в Мичигън, съобщава на собствения си уебсайт, че тези, които представят най-убедителната история за раздяла, ще спечелят безплатна процедура по развод.

„Няма да им се наложи да изваждат нищо от портфейла си. Аз ще заплатя всички такси, които са между 1500 и 3000 долара. Състезанието е ограничено за хора от района на Мичигън и крайният срок за пращане на историите е бил до 23:59 часа на 12 февруари“, казва адвокатът пред ABC News.

Господин Бентли заяви, че обявил тази промоция, тъй като се вдъхновил от един негова студентка, която го поканила на парти по повод края на брака си.

„Тя приключи развода си и искаше да празнува. Никога не си бях помислял за това – да празнуваш развод. Затова си казах – защо не направя нещо по-специално за Свети Валентин? Не можеш да намериш нова любов, ако не си затворил страницата на предишната“, обясни той.

Вече почти 500 души са „кандидатствали“, но адвокатът трябва да избере само една двойка.

Дори на неговата Facebook страница има многобройни коментари, един от които е: „Пратих вашето предложение на дъщеря ми. Ако някой наистина заслужава безплатен развод, то това е тя.“ А друг добавил: „Мисля, че това е прекрасна идея! Да помогнете на тези, които се нуждаят от развод, за да продължат напред!“

Попитан какъв точно тип истории ще търси, г-н Бентли отговоря: „Ще търся някой, който наистина се бори, за да продължи напред. Някой, който вече е преодолял някакво препятствие, някой, който едва свързва двата края и не може да си плати развода“.

Самият адвокат е щастливо женен от 7 години.

Според проучвания един от десет души прекратява връзката си навръх Свети Валентин.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини