Майка-прокурор давала съвети на синчето - дилър, как да заличи следите си

Снимка: Пресцентър МВР Архив
В хода на двудневна спецакция на ГДБОП (15 и 16 януари) са били задържани И.В. на 38 г., лидер на организирана престъпна група за разпространение на дрога на територията на столицата, и 4-ма негови "сътрудници".
В хода на продължилите оперативни действия антимафиотите влезли в следите и на друг техен съучастник - К.Р. на 34 г. от София, който бил задържан в дома му. При вида на спецслужителите той побързал да се отърве от незаконното си оръжие и изхвърлил през прозореца боен револвер Колт (калибър 38 с шест патрона в цевта) и пистолет с надпис БЛОУ (с боен патрон в цевта), пет патрона с калибър 6/35 и угарка от цигара, съдържаща марихуана. 
При претърсването от жилището му са иззети два кобура и мобилен телефон.
К.Р. е регистриран за престъпление по чл. 131 и чл. 325 от НК.
Той е задържан за срок от 24 часа и след преглед в Медицинския институт на МВР, е настанен за лечение в столична болница заради хронични здравословни проблеми.
От МВР съобщават още, че в хода на воденото досъдебно производство е установено и документирано, че майката на К.Р., която е прокурор, е прикривала сина си и дори му давала съвети как да заличи следите си.

Работата по случая продължава.

Револверът, от който задържаният прокурорски син пробвал да се отърве.

Снимка: МВР

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ив
    Иво
    0 0
    19:19, 7 дек 2018
    Ей това се казва отракана мама ! Лабаво няма - не си оставя синчето в калта ! А то, горкото , до уши потънало там ......, ама карай! С дрогата се тровят ДРУГИТЕ деца, не НЕЙНОТО , нал` така МАМЧЕ ?
Последни новини