Тотомилионерът от Перник: Ще похарча парите бързо

"Щастлив съм, че спечелих джакпота от тотото, но аз бях щастлив и преди. Щом децата ми са добре, аз също съм добре". Това заяви в предаването "Денят започва" на БНТ тотомилионерът от Перник Росен Георгиев Русинов, който в неделя стана с 4,7 милиона лева по-богат.

По думите му, спечелената сума не е чак толкова голяма и ще бъде похарчена бързо, още преди Нова година. Щастливецът сподели, че парите ще бъдат инвестирани в бизнес и в образованието на синовете му. За почивка засега имам пари, а лукс не ми трябва, каза той.

"Не се страхувам да се знае, че аз съм спечелил парите. Ако някой иска да разбере кой е грабнал печалбата, пак ще узнае, дори да го крия. Все пак аз не съм спечелил джакпота в Америка," допълни той.

Росен сподели, че не е редовен тото участник, а пуска фишове, ако се е натрупала голяма сума. Участвал съм в последните три тиража и усещах, че ще имам късмет, съобщи агенция Крос.

Мъжът разказа, че въпреки че парите ще бъдат преведени днес, той вече ги харчи. Искам ги всички да бъдат преведени по банковата сметка, уточни той.

Досега никой от близките и познатите не ми е поискал пари. Аз имам много приятели от преди печелившия фиш и това няма да се промени, категоричен бе той. Росен ще отдели пари и за благотворителност, но още не знае каква сума. "Защото не може да дадеш на един много, а на друг нищо. Не можеш да дадеш и на целия свят."

Другият милионер още не е казал кой е, но може да е притеснен от наградата. Аз първоначално на майка си се притеснявах да кажа. Не ме е страх от прокоба. Спокойно се разхождам по улиците, каза щастливият печеливш.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини