Интернет компаниите в България са постигнали всичко, за което в Европа и Америка само можем да мечтаем

Мрежата на Cogent Technology Communications

На кратко посещение в България бе Г-н Назми Каратас, представител за България и региона на най-големият Интернет доставчик в света - Американската компания Cogent Technology Communications.

След среща, продължила около два часа, Г-н Назми Каратас бе категоричен: "Интернет компаниите в България са постигнали всичко, за което в Европа и Америка само можем да мечтаем! Скоростите, които Българските Интернет доставчици предлагат на крайният потребител са в пъти и десетки пъти по-големи от аналогичната услуга в САЩ, Германия, Гърция, Турция и много други страни по света. Исках с очите си да се уверя в истинността на този феномен"

Корена на този, може би единствен по рода си траен български успех в света е в това, че телекомуникациите в България никога не са били само държавен монопол. От самото възникване на Интернет - в България се появяват и частните телекомуникационни компании, които за разлика от държавната са гъвкави, залагат не само на скоростта, но и на качеството на услугите си и са много отговорни и добре ориентирани към крайните потребители.

Г-н Назми подчерта, че тепърва България ще бъде от голяма полза на своите по-малки и по-големи световни партньори, които наистина има от какво да се поучат!

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини