Джони Деп и Ванеса Паради се събраха

Актьорите Джони Деп и Ванеса Паради поддържат добри отношения, въпреки раздялата си. Двойката, която обяви, че се разделя след 14-годишна връзка, се събра в имението си в Южна Франция заедно с децата си Лили Роуз и Джак.

Запознати източници твърдят, че двамата се разбирали много добре.

"И двамата са щастливи, че са в добри отношения. Когато отиваха към близкия пазар План де ла Тур на 19 юли, те постоянно се шегуваха помежду си. В един момент Джони дори хвана Ванеса за ръка. Те гледат напред, а не назад", разкри близък до актьорите източник пред сп. "Ю Ес Уикли".

Преди време беше съобщено, че Деп иска да се върне при Паради и й подарил стар златен медальон с посланието "Моето сърце винаги е с теб".

"Те са на семейна ваканция, за да покажат на децата си, че продължават да са силно семейство, въпреки че са разделени. Но фактът, че той й подари толкова трогателен подарък, може би означава, че могат да си дадат нов шанс. Джони иска да е със семейството си, той е много привързан към семейството мъж. Децата му са всичко за него. Това, от което те наистина се нуждаят, е да са заедно далеч от Холивуд и точно това правят", съобщи източникът.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини