Бойко ще се жени, има си госпожица

Бойко Борисов с китара? Защо не, премиерът свири на китара и рисува, разкрива в новия си брой сп. "LOVE style". Премиерът дава откровено интервю и допуска за първи път журналисти в спалнята си на ул. "Секвоя" в Бояна. Той признава, че няма първа дама и това не му пречи. "Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера", категоричен е Борисов.

Той разкрива и истинската причина за раздялата с Цветелина Бориславова. "Тя е класа, но аз бях инициаторът да прекратим връзката си. Щом искаш да правиш бизнес и да се развиваш, нямаме шанс. С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото не харесвам такива жени."

Премиерът разкрива, че дъщеря му иска да живее в България, да работи, да си намери човек, с когото да се cъбере, но той не й разрешава. "Беше си дошла от САЩ и дори си намерила работа при Дянков. Не ми казали. Като разбрах, работният й стаж трая няколко часа", казва Борисов.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини