Скандал! Смениха Мис България!

Избраната за "Мис България 2012" Ина Манчева бе детронирана, след като стана ясно, че вотът на публиката е жертва на хакерска измама, съобщиха днес организаторите на конкурса.

След проверка на онлайн вота се установи, че над 70 процента от гласовете за Ина Манчева са постъпили от IP адреси от Пакистан, Индонезия и други азиатски страни.

Именно гласовете на публиката, обаче, я изпратиха на челното място.

Проверката осъществена от IT специалист сочи, че за никоя друга от кандидатките не е генериран такъв вот. Продуцентската компания !no frame media разполага с всички IP адреси, от които е гласувано нечестно, и ще сезират още днес специализираните органи за установяване на извършителя на хакерската атака. Това наложи и промяната в класирането на кадидатките за титлатаПредседателят на журито Стойчо Керев обяви за недействителен гласа на публиката и отне 3 точки от финалния резултат на Ина Манчева.Така тя остана на II-ро място с 12 точки.

Победителка в конкурса е Габриела Василева с 13 точки. Тя ще представи и страната ни на конкурса „Мис Свят 2012" в Китай.

"Това е много грозна постъпка спрямо тези красиви момичета", каза в "Гореща точка" по ТВ7 Стойчо Керев.

"За нас е изключително важно всичко да е прозрачно. Бяха преодолени защитите в сървъра в интернет. Благодарение на гласуването на публиката тази година първа стана Ина Манчева. Това е станало със заразяване на компютрите. Имаше гласуване от Бангладеш, Пакистан и други държави от Азия. Затова решихме да касираме този вот", поясни тази сутрин Емил Кошлуков, един от организаторите на конкурса чрез партньорите на TV7 от No Frame Media.

При избора си на най-красива девойка в България журито взе под внимание и вота на публиката, като миска тази година стана фаворитката на зрителите. Наградите, които получи победителката в конкурса, са лек автомобил, договор с козметична компания, договор с мобилен оператор и др.

"От следващата година ще затваряме гласуването два дни преди финала, за да имаме време да проверим гласовете", допълни още Емил Кошлуков.

Трета остава Паула Коленцова, която също претендира за короната. 18-годишната девойка от Пловдив разгласи пред медиите, че короната й е била обещана лично от продуцентката на конкурса Вили Сечкова. Тя се смята за най-известната "Мис Пловдив", голяма красавица в Града на тепетата и твърди, че короната й е била в кърпа вързана, защото е имала подкрепата на богат спонсор. В момента Коленцова не си вдига телефона, обидена е на организаторите и обмисля да върне короната за подгласничка.

Новата Мис България по визия не се различава много от първоначално избраната.

Габриела Василева е на 20 години от Бяла Слатина, но в момента живее в София. Има приятел и за втора поредна година учи в УНСС - „Икономика и бизнес". 12 години е учила английски, но сега трябва да го осъвършенства за световния конкурс. Висока е 1 м и 80 см. През свободното си време ходи на фитнес, спортно катерене, танци и обожава моторите. Победителка е в миналогодишния конкурс „Мис УНСС". Би дала всичко за майка си. Обича животните.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини